Центр развития Мамин Дом | Політика Конфіденційності і захисту Персональних даних
19349
page-template-default,page,page-id-19349,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Політика Конфіденційності і захисту Персональних даних

Основні поняття:
Сайт: сукупність web-сторінок, пов’язаних між собою доменним ім’ям school.mamindom.ua (далі сайт)
Користувач: фізична особа, яка розміщує свою персональну інформацію за допомогою форми зворотного зв’язку на сайті з подальшою метою передачі даних адміністрації сайту. Персональні дані Користувача – це інформація, яка дозволяє ідентифікувати Вас (Користувача).
Дана «Політика конфіденційності та захисту персональних даних» (далі Політика) встановлює порядок збору, цілей використання, обробки, зберігання, персональних даних Компанією, а також заходів безпеки щодо захисту Персональних даних.

Цілі використання персональної інформації:
– інформування про послуги, пропозиції, які, на нашу думку, можуть стати Вам цікавими (здійснюється за допомогою електронної поштової розсилки, смс, мессенджерів, телефону або поштою); – надання консультатційних послуг;

Персональні дані, які ми збираємо: ім’я, номер телефону, e-mail, фізична адреса проживання, ip-адреса
Поширення інформації
Ми не здійснюємо передачу персональних даних третім особам, за винятком таких випадків:
– передача даних є вимогою законодавства, і тільки (якщо це необхідно в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини);
– передача даних відбувається на письмову вимогу суб’єкта персональних даних;
– в інших випадках, викладених в цій Політиці.

Доступ до інформації
Якщо Ви хочете внести зміни в персональну інформацію, яку Ви попередньо ввели, або видалити її, Ви можете зв’язатися з нами за телефоном 0800 301 101 або эл.поштою: feedback@mamindom.ua
У запиті необхідно чітко вказати яку інформацію Ви хотіли б змінити. Ми надамо відповідь найближчим часом.

Зберігання інформації
Ваша Персональна інформація зберігається протягом строку, який необхідний для досягнення цілей, викладених в цій Політиці конфіденційності, якщо більш тривалий термін зберігання не встановлений законом.

Безпека
Ми використовуємо загальноприйняті стандарти технологічного захисту, взяли організаційні та адміністративні заходи по захисту інформації і персональних даних, яка знаходиться під нашим контролем. Однак, незважаючи на всі зусилля, ми не можемо гарантувати захищеність від усіх загроз, які виникають поза полем нашого контролю.

Не персональна інформація, яку ми збираємо.
Не персональна інформація – це інформація, яка не дозволяє Вас ідентифікувати (інформація “cookies”, вид браузера, розташування і.т.д.)
Якщо така інформація не використовується спільно з персональної, то вона не дозволяє ідентифікувати Вас. Таку інформацію ми можемо збирати, використовувати для будь-яких цілей.
Оповіщаємо Вас, що наша компанія співпрацює з третіми особами, які надають послуги, пов’язані з роботою сайту, його рекламою і просуванням в пошукових системах (хостинг-послуги, настройка, аналіз контекстної реклами та інші). В результаті співпраці можуть використовуватися різні ідентифікатори для збору такої інформації як, IP-ад

Збір COOKIES:
Cookies – це маленькі фрагменти даних. З їх допомогою браузер отримує від сервера необхідну інформацію. Cookies дозволяють браузеру запам’ятовувати деякі дані користувача на сайті, іншими словами запам’ятовують поведінку відвідувача на сайті. Cookies не визначають Ваші дані як суб’єкта, вони визначають дані браузера.
Ми і наші незалежні підрядники / партнери / постачальники послуг можемо використовувати “cookies” для поліпшення обслуговування, забезпечення вашого швидкого доступу до сайту.
Якщо Ви не бажаєте, щоб використовувалися “cookies” на вашому пристрої, Ви можете відключити їх в настройках свого браузера.
Згідно з положеннями Законів України «Про захист персональних даних», кожен суб’єкт має право:
1) знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
3) на доступ до своїх персональних даних;
4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
5) пред’являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи ;
8) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду
9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
10) вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;
11) відкликати згоду на обробку персональних даних;
12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Згода на обробку персональних даних
Проставляючи відмітку «Я підтверджую» мені відомо, і я таким чином даю згоду на те, що Компанія Мамин Дом буде збирати, зберігати і обробляти мої персональні дані з метою управління господарською діяльністю. Дані про мене, зокрема, включати: повне ім’я, номер телефону і будь-які інші персональні дані, які були / будуть передані або іншим чином повідомлені мною і / або отримані компанією від третіх осіб (далі – дані).
Мені відомо, що я можу щодня 8.00-20.00 зателефонувати на номер: 0800 301 101 або написати за адресою: feedback@mamindom.ua та ознайомитися зі своїми Даними, які обробляються, і вимагати внесення необхідних виправлень, а також відкликати свою згоду на обробку даних Компанією та / або API.

Я підтверджую, погоджуюся з наступним:
– Я належним чином повідомлена про включення моїх даних в базу персональних даних Компанії, про цілі їх збору, способів обробки, передачі третім особам;
– Я поінформований (а) про права суб’єкта персональних даних;
– Я знаю про можливість зміни даних про мене і / або їх знищення;
Термін дії згоди на обробку персональних даних становить 3 (три) роки з дати його надання. Згода вважається автоматично продовженим на кожні наступні три роки в разі відсутності повідомлення про його відкликання.